تجهیزات زیمنس, سافت استارتر

سافت استارتر

سافت استارتر

سافت استارتر چیست؟

همان طور که از نامش مشخص می باشد  سافت استارتر به معنی چیزی هست که استارت را نرم انجام میدهد و سافت استارت به معنی راه اندازی نرم است، بنابراین ما با وصل کردن این دستگاه به الکتروموتور می توانیم الکتروموتور را به صورت نرم راه اندازی کنیم .

الکتروموتور در سایز های بزرگتر را نمی توان به صورت مستقیم راه اندازی کرد چونکه با جریان راه اندازی ۴ الی ۱۰ برابر جریان نامی مواجه خواهیم شد،بنابراین از روش هایی مثل ستاره مثلث ،سافت استارتر و درایو صنعتی (اینورتر)استفاده می کنیم .

مزایای استفاده از سافت استارتر

1-حذف جریان های هجومی و گشتاور لحظه ای در زمان راه اندازی

2-بالا بردن طول عمر موتور و پمپ ها

3-افزایش قابلیت اطمینان و راندمان سیستم

4-کاهش اندازه کابلها و کلید های اتصال به شبکه به دلیل کاهش جریان موتور

5-استارت و استپ سیستم بدون ضربه

6-پایین آوردن هزینه ها، مخصوصا هزینه های تعمیر ونگهداری

7-شتاب گیری و شتاب دهی نرم

زمانیکه میخواهیم الکتروموتورمان را به صورت نرم راه اندازی کنیم می توانیم از سافت استارتر استفاده کنیم و نمی توانیم سرعت الکتروموتور را با استفاده از این وسیله  تغییر دهیم.

 

تغییراتی که از طریق سافت استارتر می توان ایجاد کرد:

  1. کم کردن ولتاژ در لحظه راه اندازی
  2. تغییر زمان استارت و استپ
  3. کم کردن ولتاژ راه اندازی و تنظیم مقدار حفاظت بار و یک سری تنظیمات دیگر که وابسته به نوع سافت استارتر می باشد

بنابراین اگر بخواهیم قدرت و گشتاور موتور را تغییر دهیم و سرعت موتور را کاهش یا افزایش بدهیم و المان های بیشتری نیاز داشته باشیم از اینورتر جهت راه اندازی الکترو موتور استفاده خواهیم کرد.

نحوه نصب سافت استارتر

سافت استارتر هم مانند کنتاکتور دارای سیم بندی قدرت و فرمان است که شامل سه تا ورودی و سه تا خروجی می باشد که به الکتروموتور وصل می شود، خود سافت استارتر هم برق جداگانه نیاز دارد که یک فاز و نول باید به آن وصل کنیم و شبیه به درایو صنعتی(اینورتر) نمی باشد که از سیم ورودی قدرت تغذیه کند .

اگر به نوشته های روی سافت استارتر توجه کنید در یک قسمت نوشته شده که مسیر قدرت اول و سوم، تریستور دارند و بعد از گذشت زمانی بای پس (یعنی ورودی و خروجی اتصال کوتاه می شود) می شوند و تا زمانیکه استارت زده نشود قطع هستند اما مسیر قدرت وسط کاملا وصل می باشد، برای همین قبل از سافت استارتر کنتاکتور قرار می دهیم تا برق به الکتروموتور وصل نباشد .

همه ی سافت استارتر ها به این صورت نیستند نمونه های دیگری هم موجود می باشد که در هر سه مسیر قدرت شان ، تریستور قرار دارد .

بعد از وصل کردن مدار فرمان باید که پتانسیومتر هایی که روی دستگاه تعبیه شده است را تنظیم کنیم، اما نمونه های متفاوتی وجود دارد که هم آنالوگ و هم دیجیتال می باشد .

مدل آنالوگ یک سری ولوم یا پتانسیومتر دارد که می توان آن را تنظیم کرد ولی در مدل دیجیتال ما با یک نمایشگر مواجه می شویم که باید از طریق دکمه هایی که روی آن وجود دارد پارامتر ها را تنظیم کنیم و برای دانستن آن پارامتر ها باید به دفترچه مربوط به آن سافت استارتر مراجعه کنیم .

 

نحوه ثبت سفارش سافت استارتر زیمنس :

در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر در مورد محصولات و استعلام قیمت ، لطفا با شماره های 02133953551 تماس بگیرید . باتشکر از شما – روابط عمومی فروشگاه گاما کنترل

برای مشاهده سایر محصولات مشابه نیز مشاهده سایر محصولات فروشگاه گاماکنترل می توانید از طریق لینک های زیر اقدام نمایید .

 

لینک کانال تلگرامی فروشگاه گاماکنترل :

https://t.me/gamma_control

لینک اینستاگرام فروشگاه گاما کنترل  :

https://www.instagram.com/gamma_control

 

لوکیشن فروشگاه :

مشتریان سافت استارتر زیمنس ، محصولات زیر را هم خرید کردند .

 

کلید حرارتی زیمنس 

بی متال زیمنس

معرفی سنسور

 

انواع سافت استارتر به تفکیک کد فنی :

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *