plc سری 300 زیمنس
یکی از پرکاربردترین پی ال سی ها در اتوماسیون صنعتی می باشد . آشنایی با این پی ال سی و نحوه کار با آن باعث می شود بسیاری از پروژه های صنعتی را به سادگی انجام دهیم. plc سری 300 زیمنس به صورت ماژولار هستند و از نظر شکل و ظاهر هم به نسبت دیگر پی ال سی های این برند جذاب تر می باشند .
کاربرد های plc سری 300 زیمنس
مهمترین محدود کننده در انتخاب یک پی ال سی ، تعداد ورودی ها و خروجی هایی است که آن پی ال سی پشتیبانی می کند. با توجه به آنکه تعداد ورودی و خروجی های قابل پشتیبانی در plc سری 300 زیمنس در حدود 1000 تا می باشد ، از این مدل پی ال سی در کاربردهای گسترده ای می توان استفاده کرد .
بنابراین اگر برآورد شما از تعداد ورودی ها و خروجی های پروژه تان در این حدود یا کمتر می باشد ، شک نکنید که انتخاب plc سری 300 زیمنس زیمنس برای شما مناسب است. البته اگر دست تان باز تر است و می توانید هزینه بیشتری هم داشته باشید ، plc سری 1200 نیز مشابه با plc سری 300 زیمنس بوده و از این سری از پی ال سی های زیمنس هم می توانید استفاده کنید .
انواع cpu های 300 زیمنس
مهمترین جزء پی ال سی بدون شک سی پی یو آن می باشد. مغز متفکر سیستم می باشد و به همین خاطر هم هزینه اصلی را اینجا باید بپردازید.
بنابراین انتخاب سی پی یو مناسب برای کاری که دارید، بسیار حائز اهمیت می باشد. حتی مدل 314 زیمنس هم دارای نوع های مختلفی می باشد و هر کدام از این مدل ها دارای ویژگی های مختلف و متفاوتی هستند .
ورودی و خروجی پی ال سی 300 زیمنس
بعد از سی پی یو که مهترین جزء از اجزای پی ال سی می باشد ، باید به بررسی کارت های ورودی و خروجی بپردازیم . در نوشته منبع تغذیه سوئیچینگ به بررسی تغذیه کننده پی ال سی ها پرداخته ایم .
به طور کلی کارت های یک پی ال سی به دو دسته ورودی و خروجی تقسیم بندی می شوند :
همچنین هر یک از این نوع کارت ها دارای نوع آنالوگ یا دیجیتال هستند .
کارت ورودی دیجیتال
رنگ آبی آسمانی کارت های پی ال سی زیمنس و به خصوص plc سری 300 زیمنس آن، متمایز کننده این کارت ها از دیگر برندهای مطرح می باشد .
کارت خروجی دیجیتال plc
کارت های خروجی دیجیتال، شکل و شمایل تقریبا یکسانی با کارت های ورودی دارند. جالب است بدانید که دیجیتال بودن این کارت ها معمولا وابسته به ولتاژ 0 و 24 ولت است .
یعنی اگر یکی از خانه های این کارت ها، ولتاژ 24 ولت را دریافت کند، به منزله 1 بودن است و اگر ولتاژی را دریافت نکند، بیانگر آن است که ورودی غیر فعال است و فرمانی را دریافت نکرده ایم .
کارت آنالوگ
کارت های آنالوگ به مراتب گرانتر از کارت های دیجیتال بوده و مواقعی که با سیگنال های آنالوگ سر و کار داریم، از این کارت ها استفاده می کنیم. سیگنال آنالوگ مثل یک سنسور دما یا میزان باز و بسته شدن یک کنترل ولو است .
اتصال کارت ها به یکدیگر بر روی ریل
بعد از اینکه کارت های مناسب را انتخاب کردیم، حالا باید این کارت ها را به همراه سی پی یو در کنار هم قرار دهیم. برای این کار، سی پی یو و منبع تغذیه و کارت های دیگر را در کنار هم بر روی ریل سوار می کنیم .
باس یونیت چیست و چه کاربردی دارد ؟
ارتباط بین کارت های پی ال سی با یکدیگر و همچنین با سی پی یو را در پی ال سی های ماژولار زیمنس برقرار می کند .
این قطعه از پشت به 2 کارتی که می خواهیم به هم ارتباط پیدا کنند، متصل شده و ارتباط بین کارت ها را باهم و در نهایت با سی پی یو برقرار می کند .
آموزش برنامه نویسی plc سری 300 زیمنس
plc سری 300 زیمنس قدیمی تر را فقط با نرم افزار سیماتیک منیجر می توان برنامه نویسی کرد .
سری های جدید پی ال سی زیمنس را هم با نرم افزار سیماتیک منیجر و هم با نرم افزار تیا پورتال بیسیک می توانید برنامه نویسی کنید .
که در واقع نرم افزار تیا پورتال، کامل شده و توسعه یافته نرم افزار سیماتیک منیجر می باشد و احتمالا در آینده به طور کامل جایگزین نرم افزار سیماتیک منیجر خواهد شد .
لینک کانال تلگرامی فروشگاه گاماکنترل :
https://t.me/gamma_control
لینک اینستاگرام فروشگاه گاما کنترل :
https://www.instagram.com/gamma_control
نحوه ثبت سفارش plc زیمنس:
در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر در مورد محصولات و استعلام قیمت ، لطفا با شماره های 02133953551 تماس بگیرید . باتشکر از شما – روابط عمومی فروشگاه گاما کنترل
برای مشاهده سایر محصولات مشابه نیز مشاهده سایر محصولات فروشگاه گاماکنترل می توانید از طریق لینک های زیر اقدام نمایید.